ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΕλεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες για τα παράνομα διπλώματα

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα Σε τακτική δικάσιμο θα οδηγηθούν και οι εννιά συλληφθέντες για την υπόθεση του Τμήματος συγκοινωνιών και την έκδοση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας με παράτυπο τρόπο. Οι δύο τμηματάρχες αφέθησαν ελεύθεροι με εγγύηση 8.000 € έκαστος, παρουσία στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα και απαγόρευση εξόδου απο την χώρα και οι δύο ιδιοκτήτες σχολών οδηγών με εγγύηση 5.000 € έκαστος, παρουσία μία φορά τον μήνα σε Αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση...

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα

Σε τακτική δικάσιμο θα οδηγηθούν και οι εννιά συλληφθέντες για την υπόθεση του Τμήματος συγκοινωνιών και την έκδοση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας με παράτυπο τρόπο.

Οι δύο τμηματάρχες αφέθησαν ελεύθεροι με εγγύηση 8.000 € έκαστος, παρουσία στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα και απαγόρευση εξόδου απο την χώρα και οι δύο ιδιοκτήτες σχολών οδηγών με εγγύηση 5.000 € έκαστος, παρουσία μία φορά τον μήνα σε Αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου απο την χώρα.

Στους υπόλοιπους πέντε υπαλλήλους (τρεις άντρες, δύο γυναίκες) δεν επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση παρά μόνο απαγόρευση εξόδου απο την χώρα και παρουσία σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μια φορά τον μήνα.

sportrikala.gr

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.