ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

dav

Με μια μεγάλη αγκαλιά και μια χαρμόσυνη πορτοκαλί γέφυρα, τα Τρίκαλα τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας! Τη Πέμπτη 31 Μαΐου 2019, στην κεντρική γέφυρα της πόλης, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σημεία της, τα μέλη του παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής εταιρείας για τη ΣΚΠ, εθελοντές, η ομάδα Lifewalkers οι εθελόντριες του τοπικού παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, οργάνωσαν μια γιορτή.

mde

Και ταυτόχρονα, έδωσαν το μήνυμα της συμπαράστασης και του αγώνα για τη νόσο, για τη στήριξη και τη συμπαράσταση πασχόντων και των οικογενειών τους. Από νωρίς, οι διοργανωτές, με τη στήριξη και την ευγενική προσφορά του καταστήματος «Σβούρα Σβούρα», τοποθέτησαν πορτοκαλί μπαλόνια στη γέφυρα τη πόλης. Στη συνέχεια, μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στους διερχόμενους, συζητώντας για την ασθένεια. Και στις 9 το βράδυ, με την ευγενική συνδρομή του Δήμου Τρικκαίων, η γέφυρα φωταγωγήθηκε με το πορτοκαλί χρώμα για τη ΣΚΠ.

mde

Οι εικόνες ταξίδευσαν σε όλη την Ελλάδα και πιο μακριά, αφού η γέφυρα της πόλης, όπως ανέφερε ο  κ. Κώστας Μιχαλάκης, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρίας για την ΣΚΠ, ήταν ένα από τα τρία σημεία στη χώρα, που επελέγησαν να ενταχθούν στο εορτασμό για αυτήν την Παγκόσμια Ημέρα.
Το τοπικό παράρτημα της ΕΕΣΚΠ θα ήθελε να ευχαριστήσει, τον Δήμο Τρικκαίων, τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και κάθε έναν χωριστά από τη διοίκηση του Δήμου για τη συμμετοχή και συνεισφορά τους στην εκδήλωση, τον βουλευτή Κ. Σάκη Παπαδόπουλο, την κ. Ελένη Ποζιού και το κατάστημα «Σβούρα Σβούρα», τα μέλη της ομάδας LifeWalkers, τα μέλη – εθελόντριες του παραρτήματος Τρικάλων του ΕΕΣ, όλα τα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ και τους εκπροσώπους τους, που στηρίζουν με αγάπη επί χρόνια την προσπάθεια, την ΕΡΤ με τη δημοσιογράφο κ. Ελπίδα Κουτσογιάννη και τον οπερατέρ κ. Χρήστο Δόλγυρα για το ρεπορτάζ, όλους/ες τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές που έδωσαν ένα ηχηρό και λαμπερό μήνυμα συμπαράστασης για τη ΣΚΠ.

sdr


Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia