Ελπιδοφόρα μηνύματα μετέφεραν οι πολίτες στο Φώτη Καψάλη στην κεντρική του, ομιλία, στην Οιχαλία

Ελπιδοφόρα μηνύματα μετέφεραν οι πολίτες στο Φώτη Καψάλη στην κεντρική του, ομιλία, στην Οιχαλία

Από τον τόπο καταγωγής του, την Οιχαλία, έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία, ο επικεφαλής του Τρικαλινού ψηφοδελτίου της συμμαχίας «Πράσινο και Μωβ», Φώτης Καψάλης.

Σε μια ελπιδοφόρα και αισιόδοξη ατμόσφαιρα, που πηγάζει μέσα από άτομα νεαρής ηλικίας, από νέους ανθρώπους, που θέλουν να προσφέρουν στην χώρα και τον πολίτη, ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με το ψηφοδέλτιο του «Πράσινο και Μωβ», μίλησε στην κεντρική πλατεία της Οιχαλίας, αναλύοντας θέσεις και προτάσεις, καλώντας ταυτόχρονα τους Τρικαλινούς αλλά και τους συνδημότες του, από την Οιχαλία και το Δήμο Φαρκαδόνας, να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο, να ενδυναμώσουν τους νέους που ασχολούνται με την πολιτική κι έρχονται να οραματιστούν μια Ελλάδα καλύτερη, μια Ελλάδα με πολίτες που θα ζουν με αξιοπρέπεια και δεν γονατίζουν από τα προβλήματα.

«Είμαστε δημοκράτες, υπέρμαχοι της κοινής λογικής και εκφραστές του κεντρώου χώρου. Έτοιμοι να προτείνουμε λύσεις που αποδεδειγμένα αποδίδουν στην πράξη. Ενεργοί πολίτες, που ερχόμαστε κατευθείαν από την κοινωνία και όχι από κομματικούς σωλήνες. 

Δημιουργούμε τη βάση προς την κορυφή, που θα λειτουργεί ανοιχτά, δημοκρατικά και με απόλυτη διαφάνεια για να ξαναδώσει στην πολιτική την έμπνευση και το κύρος που οφείλει να έχει σε μια δημοκρατία. Για να εμπιστευτούν ξανά οι πολίτες την πολιτική και να συμμετέχουν ενεργά.», τόνισε ο Φώτης Καψάλης και συμπλήρωσε:

«Με την ενεργοποίηση των προοδευτικών πολιτών της χώρας μας μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή, σύγχρονη και πρώτη στις εξελίξεις. «Να έχουμε ένα κράτος κοσμικό και ευέλικτο. Να τολμήσουμε μεταρρυθμίσεις που θυσιάστηκαν στο βωμό του λαϊκισμού, να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα που φορτώνονται στις επόμενες γενιές.».

Ο ίδιος μίλησε για το όραμά του, αλλά και της συμμαχίας, που δεν είναι άλλο, από την δημιουργία ενός κράτους που θα προστατεύει τους αδύναμους, θα υπερασπίζεται τα δίκαια συμφέροντα των εργαζομένων και θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους.

«Για όλα αυτά χρειάζονται μεταρρυθμίσεις χωρίς τον φόβο του πολιτικού κόστους. Ένα τέτοιο κόμμα, που θα τολμήσει ρήξεις, δεν υπάρχει σήμερα στο πολιτικό σκηνικό.

Ήρθε η ώρα να ενισχύσουμε ένα κόμμα που θα θέτει στο επίκεντρο το κοινό μέλλον των λαών της Ευρώπης, ένα κόμμα που θα ξέρει να ακούει, να εξελίσσεται και να τολμά.

Ένα κόμμα που να παίρνει ορμή από τη νέα γενιά.».

Η συγκέντρωση υπήρξε ιδιαίτερα ενθαρρυντική, με τους εκατοντάδες πολίτες που συμμετείχαν να δείχνουν την πλήρη υποστήριξη και να υπόσχονται ότι την Κυριακή θα στηρίξουν την προσπάθεια του Φώτη Καψάλη και της συμμαχίας, για μια Ελλάδα ισάξια των υπολοίπων ευρωπαϊκών κρατών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia