Επίσκεψη σε Κορυφή και Αετό για τον Θοδωρή Χήρα, στο πλαίσιο της περιοδείας του. (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη σε Κορυφή και Αετό για τον Θοδωρή Χήρα στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Πλούσιο το πρόγραμμα περιοδειών του Θοδωρή Χήρα και την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023. 

Μετά την πρωινή επίσκεψη στο Γαρδίκι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Χήρας Θεόδωρος, επισκέφτηκε την Κορυφή Τρικάλων όπου  πραγματοποιήθηκε στις 7:00 μμ στη πλατεία του χωριού η παρουσίαση του βιβλίου του Γεωργίου και Ειρήνης Κουρεμένου με τίτλο “Η Κορυφή- Καπρόϊ του Ασπροποτάμου” , παρουσία πολλών συγχωριανών και λοιπών συνδημοτών.

Για το βιβλίο μίλησαν ο καθηγητής Θωμάς Μπάκας αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και ο Δημήτριος Ράπτης λέκτορας του ιδίου Πανεπιστημίου, ενώ δόθηκε ο λόγος για σύντομο χαιρετισμό και στον Θεόδωρο Χήρα.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο φιλόλογος και συγγραφέας Καλαντζής Θανάσης, ενώ συμμετείχε και ο γιατρός Παύλος Στασινός. Αποσπάσματα διάβασε η ιστορικός και ποιήτρια Βίκυ Μπούρη – Αναγνώστη.

Στην συνέχεια , ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Χήρας Θεόδωρος από κοινού με στενούς του συνεργάτες επισκέφτηκαν τον πανέμορφο Αετό, όπου πραγματοποιήθηκε λαϊκή βραδιά με πλήθος κόσμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Θοδωρής Χήρας και τα στελέχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα με τους παρευρισκόμενους, για μια σειρά από σημαντικά θέματα του ορεινού μας όγκου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia