Επίσκεψη της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Παναγιώτα Μανταλιάς Μουρκάκη στα γραφεία του Κυνηγετκού Συλλόγου Πύλης

Επίσκεψη της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου Παναγιώτα Μανταλιάς Μουρκάκη στα γραφεία του Κυνηγετκού Συλλόγου Πύλης.

Τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το Συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία Υπερ των Πολιτών» Παναγιώτα Μανταλιά Μουρκάκη, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αθανάσιο Μανούρα. Παρόντες στη συζήτηση υπήρξαν μέλη του Συλλόγου και η γραμματέας του Συλλόγου κα Καλαπανίδα Ρίτσα.

Η συνάντηση, εκτός του εθιμοτυπικού χαρακτήρα, αφορούσε και σε μια παραγωγική συζήτηση που έλαβε χώρα για μια σειρά θεμάτων όπως την πανώλη των χοίρων, τον υπερπληθυσμό τους και τους τρόπους αντιμετώπισης, την λύσσα της αλεπούς, το νομοσχέδιο «ΑΡΓΟΣ» καθώς και γενικά θέματα που αφορούν την κυνηγετική οικογένεια αλλά και το κοινωνικό σύνολο.

Είναι σημαντική η κίνηση του συλλόγου να ενημερώσει το κλιμάκιο πυροσβεστικής του Δήμου Πύλης ότι είναι πάντα στη διάθεση τους, με μεταφορά μέσα και προσωπικό, εφόσον καταστεί ανάγκη. Μέλημα του Συλλόγου είναι η φροντίδα του περιβάλλοντος αλλά και στην ορθολογική διαχείριση της πανίδας.

Στη συζήτηση δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια μορφή εναλλακτικού τουρισμού που μπορεί να ενισχύσει το οικονομικό προφίλ της περιοχής της Πύλης τον κυνηγετικό τουρισμό. Μια μορφή τουρισμού που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ορεινών περιοχών η οποία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, και βοηθάει στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς αυτών των περιοχών.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia