Επιστολή Γιάννη Μπουτίνα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον σταθμο Καλαμπάκας

Αγαπητέ κε Διευθύνοντα,    

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε με την  επανεκκίνηση του τουρισμού στη χώρα , αυξήθηκε η πληρότητα σε κάθε δρομολόγιο και στη γραμμή προς Μετέωρα  η αναλογία τουριστών σε σχέση με το σύνολο των επιβατών , αγγίζει το 90%  . Ο τερματικός σταθμός της Καλαμπάκας , ο πλέον τουριστικός σταθμός θα πρέπει να αποτελεί στολίδι  και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των επιβατών αυτών , που εμπιστεύονται τη σιδηροδρομική γραμμή για τις μετακινήσεις τους .

Αυτή τη στιγμή , ο σταθμός και οι τουαλέτες αυτού χρήζουν άμεσης ανακαίνισης και επέκτασης (οι τουαλέτες-εφόσον υπάρχουν μόνο μια ανδρών και μια γυναικών ) . Στο κτίριο του σταθμού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πτώσης σοφάδων και οικοδομικών υλικών και στις τουαλέτες τα είδη υγιεινής είναι σε άθλια κατάσταση και οι αποχετεύσεις μόνιμα βουλωμένες  .

Σας παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα του θέματος ,γιατί η τουριστική περίοδος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς ,είναι άδικο να χαλάσει από μικρά θέματα τα οποία μπορούν να ξεπεραστούν .

Παράλληλα , με την ευκαιρία της επιστολής μου σας κάνω γνωστό ότι με την αλλαγή των δρομολογίων , οι κάτοικοι της Περ. Ενότητας Τρικάλων είναι αδύνατο να μεταβούν στην Αθήνα για διεκπεραίωση υποθέσεων τους χωρίς διανυκτέρευση . Ζητούμε να επανέλθει η πρωινή γραμμή προς Αθήνα και να υπάρχει ανταπόκριση με το “ ασημένιο βέλος ¨στο Παλαιοφάρσαλο , που τώρα η αναμονή ξεπερνά τις 2 ώρες . Επίσης καλό θα ήταν να εξεταστεί ένα απευθείας δρομολόγιο προς Θεσσαλονίκη .

                                                                                            Με εκτίμηση  

                               ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ  – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ             

                         ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia