Επιτυχημένη διαδικτυακή εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Με επιτυχία διενεργήθηκε την Κυριακή 16 Μαΐου και ώρα 12 το μεσημέρι η διαδικτυακή εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα: «Σχολές, Σπουδές & Επαγγέλματα του Μέλλοντος – Ο ρόλος των Μαθηματικών» για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου και Λυκείου την οποία συνδιοργάνωσαν η ΕλληνικήΜαθηματική Εταιρεία – Παράρτημα Ν. Τρικάλων και το Δίκτυο Εθελοντών Τρικάλων.

Κύριος ομιλητής ήταν ο Dr Ταουσάνης Χρήστος, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Συγγραφέας, Επιστημονικός Διευθυντής της EMPLOYEDU. Ο κος Ταουσάνης έκανε αναλυτική ενημέρωση για τα κορυφαία επαγγέλματα και τα επαγγέλματα του μέλλοντος, τονίζοντας τους δυναμικούς κλάδους εργασίας και τη διαμόρφωση της νέας αγοράς εργασίας, όπως εξελίσσεται στη μετά covid19 εποχή. Στον δεύτερο κύκλο αναφέρθηκε διεξοδικά στην έξυπνη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου από τους μαθητές της Τρίτης Λυκείου.

Επίσης η κα Αγγέλου Δήμητρα, Γραμματέας του Παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας μίλησε για την διαχρονική αξία των Μαθηματικών.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο επικεφαλής των Εθελοντών κος Λάππας Μιχάλης, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κα Ξυνοπούλου Ελένη και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κος Θεοχάρης Δημήτριος.

Ακολούθησαν ερωτήματα στα οποία απάντησε ο κος Ταουσάνης δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά!

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν όχι μόνο από την περιοχή μας αλλά και από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές μας, που διαγωνίζονται στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia