Εργασιών συνέχεια. Δείτε που θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:
– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης την Πέμπτη 22/06/2023 τις ώρες 07:30 έως 15:00 στην οδό Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Β. Ουγκώ και Καποδιστρίου, ρεύμα κυκλοφορίας από Β. Ουγκώ προς Καποδιστρίου.  Η κυκλοφορία των οχημάτων τα οποία κινούνται επί της οδού Ασκληπιού, με κατεύθυνση από Συγγρού προς Γαριβάλδη θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, ενώ η κυκλοφορία λεωφορείων και των λοιπών βαρέων οχημάτων, τα οποία κινούνται επί της ανωτέρω οδού θα διεξάγεται – εκτρέπεται επί της οδού Συγγρού.

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων την Παρασκευή 23/06/2023 τις ώρες 07:00 έως 15:00 στην οδό Αχιλλέως και στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται από τη διασταύρωσή της με την οδό Τσακάλωφ, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Φαρμάκη, προκειμένου πραγματοποιηθούν οικοδομικές εργασίες σε νεόδμητη οικοδομή επί της οδού Αχιλλέως αρ.41.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia