Ευάγγελος Αλέκος και Κώστας Μαράβας ξανά μαζί

Ευάγγελος Αλέκος και Κώστας Μαράβας ξανά μαζί

Ο Ευάγγελος Αλέκος του Παναγιώτη γεννήθηκε και ζει μόνιμα στο Μυρόφυλλο.

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Τσιουπρά και έχουν τρία παιδιά.

Υπηρέτησε στην Δημόσια Εκπαίδευση για 35 χρόνια από την θέση του δασκάλου και Διευθυντή Σχολικής Μονάδας. Ξεκίνησε τα πρώτα βήματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Κοινότητας, την περίοδο 2006-2010.

Εκλέχτηκε  δημοτικός Σύμβουλος το 2014 και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου Πύλης μέχρι το 2019.

Το 2019 εκλέχτηκε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μυροφύλλου την οποία υπηρετεί μέχρι σήμερα.

Ο Αλέκος Ευάγγελος τονίζει … « το δέσιμο με το Χωριό μου είναι δεδομένο και  αυταπόδεικτο. Γνωρίζω άριστα την περιοχή μου και βοηθώ τους συγχωριανούς μου σε κάθε τους πρόβλημα. Η περιοχή μας είναι δύσκολη μορφολογικά μα και πανέμορφη οπτικά. Η συνεργασία με τον Κώστα Μαράβα υποδειγματική και αποτελεσματική.

Θα συνεχιστεί με  εκ νέου συμμετοχή μου στον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Ο Κώστας Μαράβας σημειώνει… « με τον Αλέκο Ευάγγελο είμαστε συνταξιδιώτες Αυτοδιοικητικά τα παλαιά. Άνθρωπος της προσφοράς στα κοινά, με επιτυχημένη πορεία τόσο σαν Αντιδήμαρχος, όσο και ως Πρόεδρος του Μυροφύλλου που υπηρετεί με αγάπη και υπευθυνότητα. Πολύτιμος συνεργάτης σε μια δύσκολη μα όχι ξεχασμένη περιοχή του Δήμου μας. Έχουμε καλή χημεία συνεργασίας, Του εύχομαι καλή δύναμη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia