“Ευχές Θανάση Λιούτα για τους μαθητές που συμμετείχαν στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία”

 Πολλά συγχαρητήρια στους Τρικαλινούς μαθητές, οι οποίοι συμμετείχαν και βραβεύθηκαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Αξίζουν συγχαρητήρια για την πολύ μεγάλη συμμετοχή, η οποία αποδεικνύει την αγάπη πολλών μαθητών για τα μαθηματικά και από την άλλη το πολύ σημαντικό έργο που κάνει η ίδια η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, το οποίο ενθαρρύνει αυτή τη μεγάλη συμμετοχή.

Είναι γεγονός ότι, διαχρονικά, κάθε χρόνο, στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας, συμμετέχουν εκατοντάδες μαθητές από τον Νομό Τρικάλων.

Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν και βεβαιώνουν την κλίση τους στον κόσμο των μαθηματικών, χτίζουν από μικροί μια πολύ στενή σχέση με την επιστήμη, γεγονός που τελικά οδηγεί σε καθαρή και ώριμη σκέψη, βασικό εφόδιο, θεμέλιο για όλη τους τη ζωή.

Τους μαθητές, αλλά και τους εκπαιδευτικούς, καθώς και όλους όσους συνδράμουν και βοηθούν, ώστε να πραγματοποιούνται οι διαγωνισμοί αυτοί και οι δράσεις της Μαθηματικής Εταιρείας, από καρδιάς τους συγχαίρω. Τους θαυμάζουμε και σε αυτούς προσβλέπουμε, για να χτίσουμε μαζί την Ελλάδα που μας αξίζει.”

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia