ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΕυχαριστήριο Κώστα Μαράβα για το κλειστό Γυμναστήριο Πύλης.

Υπάρχουν κάποια θέματα που δύσκολα μπορείς να τα προσεγγίσεις… νιώθεις πως οι λέξεις δε σου είναι ποτέ αρκετές. Πως ότι κι αν πεις, με όποιον τρόπο και να το πεις, πάντα θα θέλεις να προσθέσεις κάτι παραπάνω. Η μόνη σου πυξίδα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η αλήθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για την ανακοίνωση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στην Πύλη, ένα έργο προϋπολογισμού 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό το σημαντικό έργο πνοής για την Πύλη και όλη την ευρύτερη περιοχή, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό, στο θέμα των αθλητικών υποδομών στο δήμο. Το είχα δρομολογήσει μαζί με τους συνεργάτες μου, ήδη από την προηγούμενη θητεία μου στον Δήμο Πύλης, αποτελώντας ένα πάγιο και διαρκές αίτημα όλων των κατοίκων, συλλόγων, αθλητικών σωματείων για την κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου στην έδρα του δήμου, που θα συμβάλει στην αποφασιστική και ταχύτατη ανάπτυξη της περιοχής, γιατί μέσα από την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών, μπορεί να προκύψουν πολλαπλά οφέλη σε αθλητικό και τουριστικό επίπεδο για την περιοχή μας.

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia