Ευχαριστήριο της Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά, υπ. Περιφ. Σύμβουλος με Δημήτρη Κουρέτα

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες μου,το «ταξίδι» των Περιφερειακών εκλογών μού χάρισε -ανέλπιστα- τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση. Σε όλο το νομό περίπου 600 άνθρωποι πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους, με μόλις μιας εβδομάδας προεκλογικό αγώνα. Όλοι γνωρίζετε ότι δεν γεννήθηκα ούτε μεγάλωσα στη Θεσσαλία, αλλά το DNA μου είναι καθαρόαιμο Θεσσαλικό (Τρικαλινό). Επίσης ζω και εργάζομαι στο Χαϊδάρι και ταξιδεύω τακτικά στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, αλλά επί χρόνια τώρα εργάζομαι εθελοντικά για τη Θεσσαλία. Ο κόσμος εκτίμησε όλη αυτή τη διαδρομή και την προσπάθεια που έκανα και έγραψε στη συνείδησή του μια θετική εικόνα για μένα. Αυτοί οι 600 ψήφοι να είστε σίγουροι οτι δεν θα πάνε χαμένοι. Με δυναμώνουν και με πεισμώνουν ακόμη πιο πολύ να δουλέψω για το κοινό καλό! 

Με ρώτησε χθες ένας φίλος γιατί ήθελα να εμπλακώ σε όλη αυτή την περιπέτεια των εκλογών? Οχι, δεν είναι απο φιλοδοξία όπως κάποιοι ίσως σκέφτεστε… Υπάρχουμε κι εμείς οι άνθρωποι που είμαστε φτιαγμένοι απο τη στόφα της «προσφοράς». Ναι, γεμίζει η καρδιά μου όταν βλέπω στα μάτια του άλλου την χαρά. Γι’ αυτό θα συνεχίζω να προσπαθώ για τη Θεσσαλία μας, ώσπου να δω ότι εχει πάρει τη θέση που της αξίζει. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να εξακολουθώ να είμαι για όλους εσάς ένας ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ήδη ετοιμάζω το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Δωματίου Θεσσαλίας και στα μέσα Ιουνίου θα φέρω τους καλύτερους μουσικούς της Αμερικής και μαζί και ταξιδιώτες. Αυτοί θα είναι οι διαφημιστές μας και σε πολλούς άλλους ποιοτικούς ταξιδιώτες και θα έρθει η μέρα που θα μιλούν οι ξένοι για μας… γιατί το αξίζουμε!
Τα πόδια μου γέμισαν πληγές απο το τρέξιμο των τελευταίων ημερών, αλλά η καρδιά μου εχει πλημμυρίσει απο αγάπη και ευγνομοσύνη απο τα δεκάδες τηλεφωνήματα που δέχομαι καθημερινά απο όλους εσάς, αλλά κυρίως οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις οικογένειες εκείνες που μου άνοιξαν την πόρτα τους και την καρδιά τους. Χαράλαμπε, Νίκο, Φράγκυ, Μαρούλα, Κωνσταντίνε, Δήμητρα, Στέφανε, Ράνια, Μαριάμ, Ρούλα, Γιώργο, Χριστίνα, Βασίλη, Δημήτρη, Ευαγγελία, Ηλία, Γιάννη, Αλεξάνδρα, Μαρία, Σοφία, Γιάννη, Σπύρο, Στέλλα, Λένα, Διονυσία και πολλοί άλλοι ακόμη… Να θυμάστε ότι το ταξίδι μόλις άρχισε και σ΄αυτό θα συνταξιδέψουμε… Ευχαριστώ τον Δημήτρη Κουρέτα που πίστεψε σε μένα.Συγχαρητήρια σε όλους, νικητές και νικημένους… αν και στη δημοκρατία όλοι είναι κερδισμένοι και κανείς δεν περισσεύει!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia