Ευχαριστίες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων προς την εταιρεία «ΟΜΗΡΟΣ ΑΒΕΕ»

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία «ΟΜΗΡΟΣ ΑΒΕΕ» για την προσφορά υπηρεσιακού εξοπλισμού (δέκα (10) Tourniquet και πέντε (5) Αιμοστατικούς επιδέσμους) για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., Ο.Π.Κ.Ε,  Διμοιρίας Υποστήριξης, Δίκυκλων Τροχαίας και Ομάδας Εμφανούς Αστυνόμευσης Ποδηλάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.


      Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την αντιμετώπιση περιστατικών αιμορραγίας και μπορεί πλέον να αξιοποιηθεί στην καθημερινή εκτέλεση Υπηρεσίας αυξάνοντας σημαντικά τις δυνατότητες των υπηρεσιών.

     Παραδόθηκε σήμερα 13-6-2023 σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων παρουσία του εκπροσώπου της εταιρείας κ. Γιαννίτση Χρήστου, στον οποίο παραδώσαμε και Τιμητική Πλακέτα αναγνωρίζοντας την προσφορά του,  καθώς και των Αστυνομικών Διευθυντών κ. Μήτραινα Δημητρίου και κ. Καππά Αθανασίου, του Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. Λιούρα Γεωργίου και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. Δημοθόδωρου Σωτηρίου.

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την παροχή σύγχρονων εφοδίων στους συναδέλφους μας.

Με Τιμή
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙωάννηςΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος
     
  

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia