Η Αθανασία Χαριζανάκη – Κουρσόβαλη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Πύλη ΑΞΙΩΝ

Η Αθανασία Χαριζανάκη – Κουρσόβαλη αποδέχθηκε την πρόταση του Βαλάντη Τσιούτσια και θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου.Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Κουρσόβαλη και μητέρα 3 παιδιών. Διαμένει μόνιμα στην Πηγή όπου διατηρεί Αρτοποιείο (Οικογενειακή Επιχείρηση). Η κ. Αθανασία είναι απόφοιτος Βοηθός Δικηγόρου σε σχολή της Νυρεμβέργης. Γνωρίζει πολύ
καλά την Γερμανική γλώσσα και είναι κάτοχος ECDL. Η ίδια διετέλεσε Γραμματέας και Ταμίας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πηγής. Σε δηλώσεις της η κ. Χαριζανάκη – Κουρσόβαλη επισημαίνει: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης, κ. Βαλάντη Τσιούτσια να συμμετέχω στο συνδυασμό του.
Με αγάπη για τον τόπο που ζω, εγώ και η οικογένειά μου, θα καταβάλλω κάθε δυνατή μου προσπάθεια έτσι ώστε ο τόπος μας να βρεθεί σε ρυθμούς ανάπτυξης».Ο κ. Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένος από την υποψηφιότητα της κ. Χαριζανάκη –Κουρσόβαλη επισήμανε: «Η απόφαση της Αθανασίας να συμπορευθεί μαζί μας, στην “Πύλη ΑΞΙΩΝ” με τιμά ιδιαίτερα, τόσο εμένα όσο και την ομάδα του συνδυασμού. Είναι πολύ σημαντικό νέοι άνθρωποι να ασχολούνται με τα κοινά του Δήμου με σκοπό να προσφέρουν. Ως “Πύλη ΑΞΙΩΝ”στοχεύουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας μέσα από έργα υποδομής, την προβολή και τη διαφήμισή τους».
Αθανασία, καλωσόρισες στην ομάδα μας!
Σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia