Η Ανδρέου Ειρήνη υποψήφια με τον Θεόδωρο Χήρα.

Σε μια αξιόλογη προσθήκη στον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” όπου ηγείται, προχώρησε ο Θεόδωρος Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με την Ανδρέου Ειρήνη του Βασιλείου και πορεύονται πλέον επισήμως από κοινού, με φόντο της δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Ειρήνη είναι 25 ετών με καταγωγή από τη Λυγαριά , όπου και διαμένει μόνιμα. Κατέχει πτυχίο Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής , ενώ εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα πάνω στο αντικείμενο της.

Η ίδια γεμάτη αποφασιστικότητα δήλωσε: Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των συγχωριανών μου. Αγαπώ την Λυγαριά με όλη μου τη ψυχή και θέλω να προσφέρω τα μέγιστα , προκειμένου να αναβαθμιστεί ουσιαστικά η καθημερινότητα όλων των κατοίκων της τοπικής Κοινότητάς μας. Ο Θοδωρής Χήρας έχει όραμα για το Δήμο Πύλης και εμείς θα στηρίξουμε ενεργά αυτή την προσπάθεια του για την πολυπόθητη αλλαγή.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας καλωσόρισε την Ειρήνη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία , ενώ γεμάτος ικανοποίηση δήλωσε: Η Ειρήνη αποτελεί “νέο αίμα” στην τοπική αυτοδιοίκηση, με φρέσκες ιδέες και διάθεση για προσφορά στα κοινά. Κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφια και θα επιδιώξει την στήριξη των συγχωριανών της για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λυγαριάς. Είναι ευρέως αγαπητή στο χωριό της και είμαι σίγουρος ότι μέσω της οργάνωσης και της έμφυτης αυτοπεποίθησής της, θα κάνει έναν έντιμο αγώνα που θα την αξιώσει στην επιτυχία.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia