Η Γκράβα Παρασκευή υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” του Θεοδώρου Χήρα.

Η Γκράβα Παρασκευή υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον” του Θεοδώρου Χήρα.

Ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης, Θεόδωρος Χήρας και η Γκράβα Παρασκευή (Βιβή) ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωράνε μαζί με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Βιβή διαμένει μόνιμα στην Πηγή Τρικάλων, είναι σύζυγος του Γεωργίου Παπαδάκη του Βίκτωρα και μητέρα δύο τέκνων, ενώ απασχολείται εργασιακά στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Η ίδια δηλώνει: Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των συγχωριανών μου. Θα εργαστώ σκληρά και μεθοδικά για να αναδείξω  το όραμα του Θοδωρή Χήρα για να ξημερώσει μια νέα μέρα στον Δήμο Πύλης. Ο Θοδωρής είναι άνθρωπος οργανωτικός, ειλικρινής, έντιμος και πάντα πρόθυμος να προσφέρει. Φέτος θα είναι η χρονιά του γιατί πραγματικά το αξίζει και εμείς θα βοηθήσουμε ώστε αυτό να επιτευχθεί!Ο Θεόδωρος Χήρας καλωσόρισε με χαρά την Βιβή στον συνδυασμό του και δήλωσε τα εξής: Η Βιβή θα διεκδικήσει την στήριξη των συγχωριανών της για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πηγής. Έχει μάθει στα δύσκολα και στις απαιτητικές καταστάσεις και είμαι σίγουρος ότι μια γυναίκα οπλισμένη με εμπειρία και αποφασιστικότητα, όλα τα μπορεί. Άλλωστε,  “τα αγαθά κόποις κτώνται” και η Βιβή ξέρει να μοχθεί, ώστε να τα καταφέρει.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia