Η Ε.ΑΣ.Υ.Τ. τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με καλεσμένη τη γιατρό Μαρία Καναρά

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων – Η γιατρός Μαρία Καναρά μίλησε σε γυναίκες Αστυνομικούς για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Η Ένωσή μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας διοργάνωσε ενημερωτική ομιλία που πραγματοποιήθηκε την 8-3-2023 στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων με ομιλήτρια την Πρόεδρο του Παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Τρικάλων Ιατρό κα Καναρά Μαρία.

Οι συναδελφισσες που παρακολούθησαν την άκρως ενδιαφέρουσα εισήγηση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους νέους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κα Καναρά για την παρουσίασή της, αλλά και όσους συμμετείχαν για την επιτυχή ολοκλήρωση της εκδήλωσης. 

Οι γυναίκες αστυνομικοι βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο με τους πολλούς ρόλους που καλούνται να φέρουν εις πέρας και να ανταπεξέλθουν δύσκολη καθημερινότητα. Απο την πλευρά μας είμαστε πάντα δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε συνάδελφο και συναδελφισσα σε οτι  απαιτηθεί. 

Με εκτίμηση το ΔΣ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia