Η Ηλιάνα Τζιάτη – Μπλέτσα από Μουριά επιλέγει «Πορεία στο Μέλλον»

Η Ηλιάνα Τζιάτη – Μπλέτσα από Μουριά επιλέγει «Πορεία στο Μέλλον»

Ακόμα μια υποψηφιότητα με άρωμα νεότητας έρχεται να προστεθεί στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» , καθώς η Τζιάτη-Μπλέτσα Ηλιάνα έδωσε τα χέρια με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα και πορεύονται μαζί από κοινού, με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. 

Η Ηλιάνα διαμένει μόνιμα στη Μουριά και είναι απόφοιτη Διασώστρια-Πλήρωμα Ασθενοφόρου. Ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία…Με αγάπη για τον τόπο της και διάθεση να προσφέρει…Αυτά είναι άλλωστε που την οδήγησαν στο να ασχοληθεί με τα κοινά.

Η ίδια δηλώνει… «Βασικό όραμα είναι ένας Δήμος σύγχρονος με τη συμμετοχή της νέας γενιάς για την εύρυθμη λειτουργία του και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Επέλεξα λοιπόν να μην αποφασίζουν άλλοι για μένα και τη ζωή μου, χωρίς εμένα. Με όρεξη και διάθεση για προσφορά, πάντα με άξονα το συμφέρον του χωριού και των συγχωριανών μου, αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Χήρα να συμμετάσχω στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”. Είμαι περήφανη για τον τόπο μου και νιώθω την υποχρέωση να τον κάνουμε καλύτερο».

Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος δηλώνει… “Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο άτομα νέα να ασχολούνται με τα κοινά. Αυτό δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Νέοι σε ηλικία όπως η Ηλιάνα και νέοι σε ιδέες κάθε ηλικίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να έχουμε τον τόπο που μας αξίζει.

Η Ηλιάνα θα είναι υποψήφια, για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Μουριάς.

Ηλιάνα, σε καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia