Η κοπή πίτας των Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Πύλης.

  Παρουσία του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων  στο Δημαρχείο Πύλης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 13.00 στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης,  η Ετήσια καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Πύλης , με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων.

Παρουσία του συνόλου των Υπαλλήλων του Δήμου Πύλης,  ευλόγησε την πίτα ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης Δημήτριος Κατσαρός, με την παρουσία επίσης   του Προέδρου του Συλλόγου κ. Ευάγγελου Κωστίκα, του Αν. Γραμματέα κ. Σωτηρίου Χελιδώνη και του Ταμία κ. Θόδωρου Σιακαβάρα, του  Εκπροσώπου της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Δημοτικών Υπαλλήλων κ. Γεώργιος Μαγιάκος, ενώ από τον Δήμο Πύλης παρευρίσκοντο ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Άρης Τζάνης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Κων/νος Δούλαλας, η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος και  οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Ζιάκας και η κ. Λαμπρινή Οικονόμου.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωστίκας δίνοντας τις καθιερωμένες ευχές επισημαίνοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν  οι εργαζόμενοι στον χώρο της εργασίας, εφιστώντας την προσοχή τους.

Χαιρετισμό έκανε ως Εκπρόσωπος του  Δημάρχου κ. Μαράβα και ο Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης ευχόμενος Καλή Χρονιά σε όλους μεταφέροντας και τις ευχές του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα ,δίνοντας τους συγχαρητήρια για άριστη ανταπόκρισή τους στην εργασία  τους. 

Επίσης χαιρετισμό έκανε και ο Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Γεώργιος Μαγιάκος.

Έγιναν βραβεύσεις από το Δ.Σ. του Συλλόγου σε τέσσερις μαθητές παιδιά των Υπαλλήλων του Δήμου Πύλης , που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στα ΑΕ Ι της Χώρας.


Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia