Η Νικολέττα – Κυριακή Τσιάντα από Μεσοχώρα επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Σε μία πολλά υποσχόμενη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θοδωρής Χήρας και επίσημα, καθώς έδωσε τα χέρια με την Νικολέττα – Κυριακή Τσιάντα και πορεύονται από κοινού στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Νικολέττα κατάγεται από τη Μεσοχώρα και είναι κόρη του αείμνηστου Νίκου Τσιάντα ή (Τσιάρα) όπως τον αποκαλούσαν όλοι στο χωριό.

Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας καθώς έχει άλλα πέντε αδέρφια.

Η μητέρα της Κακκέ (Ντίνα) Κωνσταντινιά, είναι από το Αρματολικό.

Είναι 24 ετών και έχει σπουδάσει βοηθός φαρμακοποιού. Εργάζεται κατά καιρούς στον ιδιωτικό τομέα κυρίως πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της.

Η ίδια δηλώνει σχετικά…. << Η αγάπη των γονιών μου για το χωριό μεταδόθηκε έμφυτα και σε εμένα. Αγαπώ πολύ τη Μεσοχώρα και τον ορεινό μας όγκο και θέλω να προσφέρω ανιδιοτελώς στην ανάπτυξη και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής καθώς και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μου.

Σε αυτή την κρίσιμη αυτοδιοικητική στιγμή επιλέγω συνειδητά τη συμπόρευσή μου με τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον ” και επικεφαλής τον Θοδωρή Χήρα….γιατί το όραμα του για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον στον Δήμο μας, με εμπνέει για να αγωνιστώ δυναμικά στο πλευρό του και επειδή αποτελεί την πλέον αξιόπιστη αυτοδιοικητική επιλογή. >>

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας ανέφερε σχετικά…. << Η Νικολέττα είναι μια νέα, δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα! Εργατική, πρόθυμη, κοινωνική, μεθοδική, με συγκροτημένη σκέψη και τεκμηριωμένη άποψη. Ασυμβίβαστη και διεκδικητική, θα παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο μας.

Οι νέοι βγαίνουν μπροστά και φέρνουν αέρα αλλαγής και ανανέωσης.

Ενεργοί και δραστήριοι πολίτες σαν την Νικολέττα είναι απαραίτητοι στα κοινά και ωφελούν την τοπική κοινωνία.

Η Νικολέττα θα είναι υποψήφια για Δημοτική Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Πινδέων του Δήμου Πύλης.

Νικολέττα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia