Η παράταξη Μπετσιμέα στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Σακκά

Ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης «Νέο όραμα για τα Τρίκαλα» Ζήσης Μπετσιμέας, μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 έδωσε ευθέως τη στήριξη της δημοτικής του παράταξης στον νυν Δήμαρχο Νίκο Σακκά:

« Είχαμε σταθερή παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο, και θεωρώ ότι λειτουργήσαμε παραγωγικά ως παράταξη της αντιπολίτευσης. Οι σκέψεις που έχουμε σήμερα είναι απλές και ξεκάθαρες, δίνουμε τη στήριξη μας στο Νίκο Σακκά.

Ο κατακερματισμός των υποψηφιοτήτων δεν είναι για το καλό του τόπου. Ο αδελφός μου δεν είναι άνθρωπος της καρέκλας, και το να ξανακατέβαινε πάλι ως ένας ακόμα υποψήφιος Δήμαρχος δεν θα έκανε τη διαφορά, αντιθέτως θα δημιουργούσε προβλήματα. Στο πρόσωπο του Νίκου Σακκά, που μας συνδέει προσωπική φιλία, βλέπουμε έναν άνθρωπο πρακτικό, με γρήγορες αποφάσεις, που ακούει, και μαζί του θα δει κάτι καλό ο Δήμος.

Αυτό που καταλάβαμε αυτή τη στιγμή είναι ότι πρέπει να συνεργαστούμε με το Νίκο Σακκά ώστε να δουλέψουμε για το καλό της πόλης. Η στήριξη μας θα είναι έμπρακτη, και αν παραστεί ανάγκη θα είμαι εδώ και εγώ και ο αδελφός μου να βάλουμε πλάτη να βοηθήσουμε το Δήμο.»

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia