ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΗ Πύλη υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Αγίου Βησσαρίωνα (βίντεο)

Με θρησκευτική ευλάβεια, κατάνυξη, αλλά και προσοχή λογω του κορονοϊού, υποδέχθηκε η Πύλη το απόγευμα της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου 2020, την τιμία κάρα του Αγ. Βησσαρίωνος, ανήμερα της εορτής του Αγίου. Την κάρα του Αγ. Βησσαρίωνος εκ της Ιεράς Μονής Δουσίκου, κόμισε ο π. Ιγνάτιος, ενώ παρέλαβε έμπροσθεν του ομώνυμου Ναού στην Πύλη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρισόστομος. Στη συνέχεια τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Μητροπολίτου, Τρίκκης και Σταγών κ.Χρυσοστόμου για να...

Με θρησκευτική ευλάβεια, κατάνυξη, αλλά και προσοχή λογω του κορονοϊού, υποδέχθηκε η Πύλη το απόγευμα της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου 2020, την τιμία κάρα του Αγ. Βησσαρίωνος, ανήμερα της εορτής του Αγίου.

Την κάρα του Αγ. Βησσαρίωνος εκ της Ιεράς Μονής Δουσίκου, κόμισε ο π. Ιγνάτιος, ενώ παρέλαβε έμπροσθεν του ομώνυμου Ναού στην Πύλη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρισόστομος.

Στη συνέχεια τελέστηκε Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Μητροπολίτου, Τρίκκης και Σταγών κ.Χρυσοστόμου για να ακολουθήσει η Αρτοκλασία & Θείον Κήρυγμα.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Πύλη, παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Άρης Τζάνης, ο πρόεδρος της ΤΚ Πύλης Βασίλης Κανέλας, η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Πύλης Μαρίνα Πανάγου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάκης Παπαγεωργίου και Έφη Μπλατζώνη.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.