Η Στρωματιά (Βάσω) Βασιλική από Φήκη υποψήφια με τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Σε ακόμη μία αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε ο Θοδωρής Χήρας και επίσημα, καθώς έδωσε τα χέρια με την Στρωματιά (Βάσω) Βασιλική και πορεύονται από κοινού ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Η Βάσω κατάγεται και διαμένει μόνιμα στην Φήκη.

Είμαι παντρεμένη με τον Ντόγκα Βασίλειο και έχουν αποκτήσει δύο τέκνα.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Η ίδια με αφορμή την υποψηφιότητα της δήλωσε σχετικά… << Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου. Σε αυτή την εκλογική μάχη θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα, όντας υποψήφια στο συνδυασμό του ” Πορεία στο Μέλλον”.

Οφείλουμε να εργαστούμε μεθοδικά για να θέσουμε την περιοχή μας σε τροχιά ανάπτυξης και ανάκαμψης. Η καθημερινότητά μας χρειάζεται αναβάθμιση και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ισχυρή εντολή στον συνδυασμό μας “Πορεία στο Μέλλον”.

Στόχος μας να βάλουμε ένα τέλος στην παρατεταμένη στασιμότητα που βιώνει η τοπική κοινωνία και να αφήσουμε μία ουσιαστική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Ζητώ λοιπόν την στήριξη σας για να μεταφέρω τους προβληματισμούς σας και τις σκέψεις σας , στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. >>

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας ανέφερε σχετικά…. << Η Βάσω αποτελεί ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό κεφάλαιο για την νέα μέρα που θα ξημερώσει στον Δήμο Πύλης. Γυναίκα δυναμική και υπεύθυνη. Ασυμβίβαστη, διεκδικητική, πρόθυμη, με τεκμηριωμένη άποψη. Ένας ενεργός πολίτης. Άνθρωπος εργατικός , τίμιος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Την ευχαριστώ που δέχτηκε να συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.

Η Βάσω θα είναι υποψήφια για Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε Πιαλείων του Δήμου Πύλης.

Βάσω, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia