Η Τσιώλη – Κακάβα Αθανασία επιλέγει “Πορεία στο Μέλλον”.

Ακόμα μια νέα υποψηφιότητα με άρωμα γυναίκας υποδέχεται ο συνδυασμός «Πορεία στο Μέλλον», καθώς η Τσιώλη Αθανασία του Χρήστου έδωσε τα χέρια με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Πύλης Θεόδωρο Χήρα και πορεύονται μαζί από κοινού, με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη.

Η Αθανασία κατάγεται από το Παλαιομονάστηρο και διαμένει μόνιμα στους Γόμφους. Είναι παντρεμένη με τον Κακάβα Απόστολο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Όμορφη και δυναμική! Με αγάπη για τον τόπο της και διάθεση να προσφέρει…Αυτά εξάλλου την οδήγησαν στο να ασχοληθεί με τα κοινά.

Η ίδια δηλώνει: «Αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές, για μένα αποτελούν πρόκληση! Όραμά μας θα πρέπει να είναι ένας Δήμος σύγχρονος με τη συμμετοχή των νέων για την εύρυθμη λειτουργία του και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Γι’ αυτό με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα συμμετάσχω ενεργά στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτώβρη, με μοναδικό στόχο να συνεισφέρω στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου. Για μια… καλύτερη Πορεία στο Μέλλον, συστρατεύομαι με την παράταξη του κ. Χήρα, διότι έχουμε κοινούς στόχους και κοινό όραμα για το αύριο του Δήμου Πύλης».

Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος δηλώνει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο συνδυασμός μας υποδέχεται άτομα δραστήρια με κοινό όραμα, με στόχους, μα πάνω απ’ όλα αγάπη για τον τόπο και τους συνδημότες τους. Η Αθανασία, αποτελεί συνώνυμο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της εργατικότητας. Μια δυναμική γυναίκα, πρόθυμη, μεθοδική και συγκροτημένη. Την ευχαριστώ ιδιαιτέρως που αποδέχτηκε την πρότασή μου και συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.

Η Αθανασία κατέρχεται υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε. Γόμφων του Δήμου Πύλης.

Αθανασία, καλωσόρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!» 

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia