Η Φανή Παπαρούνα από Πύλη υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Η Φανή Παπαρούνα από Πύλη υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Σε ακόμη μια δυναμική προσθήκη στον συνδυασμό του “Πορεία στο Μέλλον” προχώρησε και επισήμως ο Θοδωρής Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με την Φανή Παπαρούνα του Χρήστου και πορεύονται από κοινού στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Φανή γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα στην Πύλη. Εργάζεται στην ΔΕΥΑ Πύλης για 25 συναπτά έτη. Είναι παντρεμένη με τον Κέμο Γρηγόριο και μητέρα ενός τέκνου.

Η ίδια δήλωσε σχετικά…. << Αγαπώ την Πύλη και νοιάζομαι τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα  και διαμένω μόνιμα. Το όραμα του Θοδωρή Χήρα για ένα καλύτερο μέλλον στον Δήμο Πύλης ταυτίζεται πλήρως με τα “πιστεύω” μου και για αυτό το λόγο θα αγωνιστώ στο πλευρό του με όλες μου τις δυνάμεις. Είναι επιτακτική ανάγκη η αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πύλης για να εισέλθουμε επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης και ανάκαμψης. Πρέπει να επικεντρώσουμε στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και βάλουμε ένα τέλος στην παρατεταμένη στασιμότητα που βιώνουμε στην τοπική κοινωνία.

Για όλους αυτούς τους λόγους…Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου και επίσημα στην κρίση των συγχωριανών μου. >>

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας ανέφερε σχετικά…. << Η Φανή είναι συνώνυμο της εργατικότητας, της υπευθυνότητας και της μεθοδικότητας. Γυναίκα δυναμική και συγκροτημένη. Εξαιρετική στον επαγγελματικό της τομέα, άψογη και στις οικογενειακές της υποχρεώσεις.

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ενεργά άτομα σαν την Φανή.

Η Φανή θα είναι υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πύλης.

Φανή καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia