Θανάσης Λιούτας: Κατατέθηκε Τροπολογία για «Αφορολόγητο, Ακατάσχετο και Ανεκχώρητο Ενίσχυσης» αναφορικά με τη στήριξη λόγω των επιπτώσεων της Ρωσικής Εισβολής στην Ουκρανία

Θανάσης Λιούτας: Κατατέθηκε Τροπολογία για «Αφορολόγητο, Ακατάσχετο και Ανεκχώρητο Ενίσχυσης» αναφορικά με τη στήριξη λόγω των επιπτώσεων της Ρωσικής Εισβολής στην Ουκρανία.

Κατατέθηκε σήμερα, 31/1/2023, τροπολογία για να είναι αφορολόγητη, ακατάσχετη και ανεκχώρητη η ενίσχυση, την οποία θα λάβουν και οι κτηνοτρόφοι μας, λόγω των επιπτώσεων της Ρωσικής Εισβολής στην Ουκρανία (Μέτρο 22), ενημερώνει ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί την Πέμπτη 2/2/2023.

Πρόκειται για μια ευνοϊκότατη και πολύ σημαντική ρύθμιση, αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Λιούτας.

Επιπρόσθετα αξίζει να τονίσουμε ότι αναφορικά με την ενίσχυση στους κτηνοτρόφους λόγω της αύξησης των τιμών των ζωοτροφών, ο Τρικαλινός Βουλευτής, τόσο κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Πρωθυπουργό, όσο και μέσα από την επικοινωνία του με τον ΥΠΑΑΤ, έχει ζητήσει και τη συμπερίληψη στις ενισχύσεις, των νεοεισερχόμενων κτηνοτρόφων, των εκτροφέων γαλοπούλας και όσων κτηνοτρόφων (πτηνοπαραγωγών) πωλούν τα ζώα τους ζωντανά.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia