Θεμέλια συνεργασίας για Εμπορικό Σύλλογο Πύλης και Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου συνάντηση μεταξύ μελών του Εμπορικού Συλλόγου Δήμου Πύλης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπεραστικού Κτελ Τρικάλων. Τον Εμπορικό Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αδαμόπουλος Ανδρέας και ο ταμίας Παλαιός Χρήστος. Τα θέματα που κυριάρχησαν αφορούσαν την επαναλειτουργία σταθμού του Κτελ στην Πύλη και την πύκνωση των δρομολογίων, ενώ έμφαση δόθηκε στην ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ εμπορικού συλλόγου και ταξιδιωτικού πρακτορείου HΥPERTOURS.
Πιο αναλυτικά και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι το Υπεραστικό Κτελ επιβάλλεται να επιστρέψει στη Πύλη και να λειτουργήσει πρακτορείο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Για το ζήτημα των δρομολογίων, οι εκπρόσωποι του εμπόρων της Πύλης ενημερώθηκαν οτι υπάρχουν επαρκή δρομολόγια και εξυπηρετούνται όλα τα χωριά της περιοχής καθημερινά. Ίσως λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της περιόδου που διανύουμε (πανδημία-lockdown) να υπήρξε κάποια αραίωση των τακτικών δρομολογίων, αυτό όμως συνέβη πανελλαδικά και είναι προσωρινό, αφου μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν θα επανέλθουν όλα τα δρομολόγια ως είχαν. Ακόμα στα πολύ θετικά συγκαταλέγεται η προθυμία των διοικούντων να ”ανοίξουν” νέα δρομολόγια στην περιοχή εφόσον υπάρξει ελάχιστη ζήτηση.
Τέλος συμφωνήθηκε αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες και ξεκινήσουν οι μετακινήσεις και οι εκδρομές να αρχίσει η συνεργασία του τουριστικού πρακτορείου HYPERTOURS και συλλόγου. Πόλυ σημαντική συνεργασία ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στην Πύλη αλλά και να διαφημιστεί περισσότερο όλη η περιοχή. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα ενισχύσει το ήδη ανεβασμένο ενδιαφέρον των τουριστών-επισκεπτών για την περιοχή.

Στον απόηχο αυτής της συνάντησης ο Εμπορικός Σύλλογος Δήμου Πύλης καλεί ανοικτά οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, επαγγελματία της Πύλης να έρθουν σε επαφή ώστε να προωθηθεί άμεσα το θέμα του σταθμού υπεραστικού Κτελ στην Πύλη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia