Θοδωρής Χήρας: «Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για την επιτυχημένη γιορτή πέστροφας στην Κάτω Παλαιοκαρυά»

Στη γιορτή πέστροφας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Κάτω Παλαιοκαρυά από τα μέλη του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκαρυάς “Η Γκρόπα”, παραβρέθηκε το βράδυ της Κυριακής, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Θοδωρής Χήρας. Με ανακοίνωση του, ο επικεφαλής της παράταξης «Πορεία στο Μέλλον» εξάρει τη συγκινητική παρουσία όσων κόπιασαν για την επιτυχημένη Αυγουστιάτικη μουσικοχορευτική βραδιά, σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο.

Ο γιατρός αναφέρει χαρακτηριστικά:

Χθες Κυριακή 6 Αυγούστου είχα την χαρά να παρευρεθώ από κοινού με στελέχη του συνδυασμού μας “Πορεία στο Μέλλον” , στην Γιορτή Πέστροφας στην Κάτω Παλαιοκαρυά, η οποία διοργανώθηκε από τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιοκαρυάς “Η Γκρόπα”.

Μέσα σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς και γραφικότητας τοπίο, πλήθος κόσμου διασκέδασε , ενώ η πεντανόστιμη τηγανητή πέστροφα είχε την τιμητική της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου για την άψογη διοργάνωση καθώς και τους εθελοντές που υπερέβαλαν εαυτούς για να ικανοποιήσουν τους εκατοντάδες επισκέπτες.

Η εκδήλωση ομολογουμένως ήταν άκρως επιτυχημένη για ακόμη μια χρονιά.

Συγχαρητήρια!!
Και του χρόνου με υγεία!!!

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia