Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων: Ξεκίνησε η ηλεκτρονική συνταγογράφηση για το αντιγριπικό εμβόλιο

Από σήμερα Δευτέρα 28/09/2020 ξεκίνησε η ηλεκτρονική συνταγογράφηση για το αντιγριπικό εμβόλιο. Σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού δεν απαιτείται έλεγχος για τον κορονοϊό (covid-19 ) πριν τον εμβολιασμό, όπως συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ). Προτείνουμε ιδίως φέτος να εμβολιαστούν όλες οι ευαίσθητες και ευπαθείς ομάδες, οι ηλικίες άνω των 60 ετών και όλοι οι Υγειονομικοί. Η ασπίδα προστασίας από το αντιγριπικό εμβόλιο θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε πιο εύκολα τα προβλήματα από την πανδημία κορονοϊού, που τόσο μας ταλαιπωρεί, και ιδίως το Νομό μας.
Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των Ιατρών και μένουμε ασφαλείς:
Αυστηρή εφαρμογή κανόνων Ατομικής Υγιεινής – Προσεκτικό πλύσιμο χεριών.Αποφυγή συνωστισμού – Απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου από τους διπλανούς μας. Συνεχής εφαρμογή της μάσκας σε εσωτερικούς χώρους. Για 14 ημέρες εφαρμογή της μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα χάσαμε από τον κορονοϊό πάνω από 1.000.000 (ένα εκατομμύριο) συνανθρώπους μας. Είναι στο χέρι μας να μείνουμε ασφαλείς, με την εφαρμογή των οδηγιών από τον Ιατρικό Σύλλογο.

Ο Πρόεδρος               ο Γεν. Γραμματέας

ΠΕΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ             ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia