Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 16 έως 27 Ιουλίου 2023.

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 16 έως 27 Ιουλίου 2023.

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Κυριακή 16 Ιουλίου από 10-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα εκτεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου της Αγίας Μαρίνης που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου από 10:00-12:12 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής του Προφήτου Ηλιού, στον Πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ναό των Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων, με την ευκαιρία της πανηγύρεως της Κοιμήσεως της Αγίας Άννης, Μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου από 10:00-12:15 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου της Αγίας Παρασκευής που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου από 9:30-12:15 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου από 8:30-12:30 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής της Οσίας μητρός ημών Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia