Καινούργια γυναικεία υποψηφιότητα με τον Κώστα Μαράβα, στην Δ.Ε. Πινδέων.

Η κ. Τσιονάρα – Μανίκα Ειρήνη, έδωσε τα χέρια και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Πινδέων του Δήμου Πύλης, με τον Κώστα Μαράβα και την Δημοτική παράταξη με τίτλο «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Η Ειρήνη είναι σύζυγος του Μανίκα Γεωργίου. Είναι πολύτεκνη μητέρα με πέντε παιδιά και εργάζεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων παθήσεων. Με έντονη προσωπικότητα, διαμένει μόνιμα στα Στουρναραίϊκα και για πρώτη φορά θέτει τον εαυτό της στην κρίση των συγχωριανών της. Δηλώνει ότι: «…Αγαπώ τον τόπο που γεννήθηκα, τον τόπο που μεγάλωσα, που έκανα την οικογένεια μου.

Θέλω κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στην συνέχεια του χωριού μου, στα
Στούρναρεϊκα και σε ολόκληρο τον Δήμο Πινδέων.
Θέλω να δω βελτίωση στην καθημερινότητα μας, να δω τον χώρο
στάθμευσης οχημάτων και άλλα πολλά. Για τους λόγους αυτούς θα είμαι
υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου Πύλης κ. Κώστα
Μαράβα. Ο Κώστας Μαράβας δεν χρειάζεται συστάσεις από μένα. Όλοι τον ξέρετε. Τον εμπιστεύομαι και αποτελεί την μοναδική αξιόπιστη λύση για την νέα τετραετία. Γι΄ αυτό θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στις εκλογές του Μάη.». Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, ικανοποιημένος για το γεγονός είπε ότι:

«Καλωσορίζω την κ. Τσιονάρα – Μανίκα Ειρήνη στην Δημοτική μας παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» Κάθε μέρα που περνά αισθάνομαι
καλλίτερα Γιατί στο ταξίδι προς την μεγάλη ΝΙΚΗ του Μάη, άνθρωποι σαν την Ειρήνη, πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας. Γιατί σηματοδοτούν πράγματα. Κυρία Ειρήνη Τσιονάρα- Μανίκα σου εύχομαι καλό αγώνα και καλή ΝΙΚΗ…».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia