Καταβούτας για Παπαστεργίου: «Από σήμερα το αύριο της χώρας θα είναι ακόμη περισσότερο 3καλο».

Είναι κάποιες στιγμές που τα συναισθήματα συγκρούονται με την λογική και δυσκολεύεται κανείς να τα διαχειριστεί.
Από την Κυριακή το απόγευμα δεν ξέρω τι είναι αυτό που με διακατέχει περισσότερο: υπερηφάνια και η χαρά για το επόμενο μεγάλο βήμα ενός ανθρώπου που αισθάνομαι μέντορα και πρότυπο μου ή το «βάρος στο στήθος» που αφήνει η απουσία του από τον Δήμο, την δημοτική μας ομάδα και εν τέλει την προσωπική μου καθημερινότητα. Αναμφίβολα, ο Δήμαρχος θα μας λείψει πολύ.
Όμως τελικά το «φαινόμενο» Παπαστεργιου κέρδισε ακόμη μια φορά όσα άξιζε και μαζί του είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε την επιτυχία όλοι οι συνεργάτες του νιώθοντας ότι καθένας συνέβαλε τον προσωπικό του λίθο σε αυτή.
Αυτή τη στιγμή αποτελεί χρέος μας σαν Δημοτική Ομάδα να διασφαλίσουμε την επόμενη ημέρα για τον Δήμο Τρικκαίων. Με σχέδιο και πλάνο οργανωμένο, τεκμηριωμένο και ήδη εν εφαρμογή, το οποίο καθ’ όλη την θητεία του οραματίστηκε, επικοινώνησε και εξασφάλισε τους τρόπους χρηματοδότησης και υλοποίησης του.
Μαζί του, μόνο τον τελευταίο χρόνο τρέξαμε πάνω από 150 έργα σε πόλεις και χωριά και άλλα 80+εκατομμύρια έργων είναι σε εξέλιξη, σε φάση δημοπράτησης ή σε τελικό στάδιο υλοποίησης.
@dpapastergiou Δήμαρχε μου σε ευχαριστώ για κάθε στιγμή μαζί σου. Μου μεταλαμπαδευσες το όραμα σου, τη φιλοδοξία σου και κυρίως τον έρωτα σου για τη πόλη μας, για το @dimostrikkaion_official . Μου έδειξες πως με πολλή αγάπη και δουλειά, στόχο και πίστη στον εαυτό μας μπορούμε να πετύχουμε άπιαστες κορυφές.
Σου εύχομαι από καρδιάς «Καλή επιτυχία» στα νέα σου καθήκοντα Υπουργέ Μου νιώθοντας βέβαιος ότι από σήμερα το αύριο της χώρας θα είναι ακόμη περισσότερο 3καλο.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia