Κατερίνα Καλαπανίδα & Κώστας Καζάκος: «Ο Δήμος Πύλης θα γίνει πρωταγωνιστής στην ανάπτυξη»

Έρχονται να δώσουν όραμα στην Πύλη…

Χαμόγελα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Πύλης, με την παράταξη «Πορεία στο Μέλλον» του γιατρού Θοδωρή Χήρα.

Με «σηκωμένα τα μανίκια» βρίσκονται η Κατερίνα Καλαπανίδα και ο Κώστας Καζάκος, που αποφάσισαν μετά από ώριμη σκέψη να εργαστούν για την πρόοδο του τόπου τους και από ενα άλλο μετερίζι, αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης! Νέοι επιχειρηματίες που αγαπούν την Πύλη και αγωνίζονται να δώσουν πνοή και βιώσιμο αναπτυξιακό μέλλον στον Δήμο Πύλης, που όπως μας είπαν …«διαθέτει ασύγκριτα πλεονεκτήματα που μπορούν με ολοκληρωμένες δράσεις να καταστήσουν τον δήμο Πύλης πρωταγωνιστή των εξελίξεων».

Κινούνται ασταμάτητα και φροντίζουν να δίνουν το παρών σε όλα τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή, όπως το βράδυ της Παρασκευής, στην όμορφη μουσικοχορευτικη εκδήλωση στους Καλογήρους. Συνεχάρηκαν τους διοργανωτές που κρατούν άσβεστη τη φλόγα της τοπικής παράδοσης και συνομίλησαν με αρκετό κόσμο, στο πλαίσιο του αυθεντικού ενδιαφέροντος τους για ζητήματα που απασχολουν τις τοπικές κοινωνίες.

Ξέρουν τις δυσκολίες που βιώνουν οι μικρομεσσαίοι επαγγελματίες και θα παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο…Μπορούν να πετύχουν….

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia