Κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών ο Γιώργος Πρ.Ηλιάδης

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες και φαγητό

Την εμπιστοσύνη των απλών πολιτών κερδίζει μέρα με την ημέρα ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης, κάτι που διαφαίνεται από το κλίμα που επικρατεί στις περιοδείες που πραγματοποιεί σε καθημερινό επίπεδο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, φαγητό, υπαίθριες δραστηριότητες και εσωτερικός χώρος

Το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στη λαϊκή και στην αγορά της Φαρκαδόνας όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη εκτίμηση, αναδεικνύοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη δυναμική του σε αυτή την εκλογική μάχη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, εσωτερικός χώρος και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο Γιώργος Ηλιάδης για ακόμα μια φορά άκουσε προσεκτικά ανησυχίες και προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παραγωγοί, οι μικροπωλητές, οι καταστηματάρχες και οι πολίτες, αφού η οικονομική κρίση τους έχει «γονατίσει».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Για ακόμα μια φορά επανέλαβε ότι θα σταθεί στο πλευρό τους και αρωγός στην καταπολέμηση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν. Και αυτό πια έχει γίνει αντιληπτό από τους πολίτες που δε σταματούν να εκφράζουν την ενεργή στήριξη τους προς το πρόσωπό του σε κάθε βήμα και σε κάθε κίνηση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

«Έχουμε επεξεργασθεί και καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικής για τους αγρότες και την ύπαιθρο» τόνισε με έμφαση, αναφερόμενος στις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγή για μία καλύτερη και ελπιδοφόρα προοπτική για τον αγροτικό τομέα και την ελληνική περιφέρεια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, φαγητό και υπαίθριες δραστηριότητες

Προτάσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ των άλλων, την επανεξέταση τη φορολόγησης των αγροτών με προοδευτική μείωση του φόρου εισοδήματος, την αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το φορολογητέο εισόδημα, τη μείωση του κόστους παραγωγής με έμφαση στα αγροτικά εφόδια και έργα υποδομής και το κυριότερο την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων και του πρωτογενούς τομέα για μία δεύτερη ευκαιρία στους αγρότες.
#GiorgosIliadis #KinimaAllagis #Trikala

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia