Κοντά σε μαθητές/τριες με οικονομικά προβλήματα και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων.


Τσάντες, Σκάλες, Σχολείο, Τούβλο, Βήμα

Συνεχίζει και φέτος ο Δήμος Τρικκαίων τη συγκέντρωση σχολικών υλικών για οικονομικά αδύναμους μαθητές. Το Τμήμα Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού θα συγκεντρώνει σχολικά είδη (τετράδια, μολύβια, τσάντες, κασετίνες κ.α.) και σχολικά βοηθήματα για τους μαθητές του Δήμου, που μπορεί να τους είναι απαραίτητα ενόψει του νέου σχολικού έτους 2019-2020.

Ο Δήμος Τρικκαίων παρακαλεί, όσους/ες πολίτες (και ειδικότερα γονείς, μαθητές, καθηγητές) ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια του Δήμου, να παραδίδουν τα σχολικά είδη και τα βιβλία στο τμήμα Παιδείας (οδός Γαριβάλδη 8, Πνευματικό Κέντρο, 1ος  όροφος, ώρες 8:00-14:00 τις εργάσιμες ημέρες).

Συρίας Κορίτσι, Σχολείο, Παιδί

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε τη διαδικασία έκδοσης αποτελεσμάτων για τη φοίτηση μαθητών και μαθητριών στην κοινωνική Δομή Ενισχυτικής Διδασκαλίας, από κοινού με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων.

Με τους τρόπους αυτούς, ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει να ενεργοποιεί την κοινωνία, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας και της σχολικής ζωής των τρικαλινών μαθητών και μαθητριών.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia