Κοσμοσυρροή στην πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού “Επανεκκίνηση v3” – Μήνυμα νίκης από τον Νίκο Σακκά (ΦΩΤΟ)

Νίκος Σακκάς: Ενότητα, Συνέχεια, νέα Νίκη στον Δήμο Τρικκαίων!

Τα Τρίκαλα και τα χωριά στα καλύτερά τους!

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, παρά τον καύσωνα στο μέσον του καλοκαιριού, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Σακκάς, μετέδωσε το σαφές μήνυμα της νικηφόρας πορείας  στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023!
Η κοσμοσυρροή στην πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού “Επανεκκίνηση v3”, η ενότητα, η αγωνιστικότητα και, κυρίως η διάθεση για προσφορά, σφράγισαν από τώρα το αποτέλεσμα των εκλογών.


Μαζί με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τον τέως Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, μεταδίδεται σε όλον τον Δήμο η νέα πορεία “για τα Τρίκαλα και τα χωριά στα καλύτερά τους”!
Στο Αθλητικό Κέντρο “Αποστόλης Καρακούσης” ο Νίκος Σακκάς έδωσε το σύνθημα για τη νικηφόρα πορεία μιας ομάδας που από το 2013 οδήγησε τον Δήμο Τρικκαίων στην πρωτοπορία, στην καινοτομία, στην προσφορά, στη δημιουργία.

Και τόνισε ο Δήμαρχος Τρικκαίων τη σημασία της ενότητας που “αποδείχτηκε μία φορά όταν οι συνάδελφοί μου δημοτικοί σύμβουλοι με εξέλεξαν Δήμαρχο με τη μέγιστη πλειοψηφία, αλλά  αποδεικνύεται δεύτερη εδώ, σήμερα, από όλους και όλες εσάς, παλαιότερους και νέους υποψήφιους και υποψήφιες”.

Ο κ. Σακκάς μίλησε για την παρακαταθήκη του Δημήτρη Παπαστεργίου, για τα έργα που υλοποιούνται στην πόλη και τα χωριά, τη συνέχισή τους με σαφές πρόγραμμα, το νέο όραμα για τον Δήμο Τρικκαίων, τη σύγχρονη πόλη, τις υποδομές, την κοινωνική μέριμνα.
Ο συγκινημένος Δημήτρης Παπαστεργίου μετέφερε έδωσε το ίδιο μεγάλο μήνυμα της Νίκης, της Ενότητας, της Δημιουργικής Πορείας για τον Δήμο Τρικκαίων. Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μίλησε για το έργο που έγινε κι αυτό που συνεχίζεται, για την ομάδα που δημιούργησε νέα εποχή στον Δήμο Τρικκαίων, με συνεργασία, με όραμα, με ενότητα. Οπως ακριβώς και τώρα, με τον Νίκο Σάκκα Δήμαρχο Τρικκαίων και στις 8 Οκτωβρίου
Τα μέλη της “Επανεκκίνησης” απέδειξαν ξανά ότι ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει δυναμικά, ότι ο συνδυασμός προχωρά μπροστά, με Ενότητα, με Συνέχεια, για μια νέα Νίκη, για τα Τρίκαλα και τα χωριά στα Καλύτερά τους!

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia