Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πύλη λόγω εργασιών στην Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας

Ολοκληρώνονται με γρήγορο ρυθμό οι εργασίες του έργου «Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας». Κατασκευή οδικού Τμήματος από παράκαμψη Πύλης έως Παλαιομονάστηρο» για την κατασκευή του εντός του οικισμού της Πύλης τμήμα».  

    Για τον λόγο αυτό:

Μετά από ομόφωνη απόφαση της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύλης εκδόθηκε απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων σχετική με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Δηλαδή: 

προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από 4-3-2020 έως 7-5-2020 στην Περιφερειακή οδό Πύλης και στο τμήμα από την νέα γέφυρα Αγ. Βησσαρίωνα έως την οδό Παναγούλη, καθώς και στην διασταύρωση όλων των κάθετων οδών στην Περιφερειακή οδό Πύλης. (ΦΑΣΗ Α1 και Α2). 

Από  8-5-2020 έως την 22-6-2020 στην Περιφερειακή οδό Πύλης στο τμήμα από  την νέα γέφυρα Αγ. Βησσαρίωνα έως την διασταύρωση της με την Ε.Ο. Τρικάλων –Άρτας (Δημαρχείο). (ΦΑΣΗ  Β). 

Από 22-6-2020 έως 27-6-2020 θα γίνει κατάληψη μέρους οδοστρώματος  για προσαρμογή της νέας Ε.Ο. Τρικάλων- Άρτας  με την υφιστάμενη γέφυρα Βησσαρίωνα χωρίς διακοπή κυκλοφορίας  (ΦΑΣΗ  Γ). 

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia