ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΚώστας Αγοραστός: «Δεν μπορούσα να αφήσω την κατάσταση χωρίς να λάβουμε δραστικά μέτρα»

Κάποιοι πήγαν να εξευτελίσουν τις παρελάσεις, εγώ δεν θέλησα να δώσω λοιπόν σε κάποιους τη χαρά να βγουν από τις ευθύνες τους και να ρίξουν έπειτα την ευθύνη στην Περιφέρεια, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός σχετικά με τη ματαίωση των παρελάσεων :

 « Από τη στιγμή που το ιικό φορτίο δείχνει μια τεράστια αύξηση, δεν μπορούσα να αφήσω την κατάσταση χωρίς να λάβουμε δραστικά μέτρα. Κάποιοι κρύφτηκαν, οι τοπικοί άρχοντες εννοώ, κρύφτηκαν. Όλοι τους ήταν και με την παρέλαση, και χωρίς την παρέλαση. Κάποιοι πήγαν να εξευτελίσουν τις παρελάσεις, εγώ δεν θέλησα να δώσω λοιπόν σε κάποιους τη χαρά να βγουν από τις ευθύνες τους και να ρίξουν έπειτα την ευθύνη στην Περιφέρεια. Είναι στενάχωρη η απόφαση, το καταλαβαίνω. Θα έμενε στην ιστορία ότι έγινε η παρέλαση του κορονοϊού, και αυτό δεν το ήθελα με τίποτα.

Θα προτιμούσα το Υπουργείο Εσωτερικών να έλεγε εξ αρχής ότι στις περιοχές που είναι κόκκινες να μη γίνουν οι παρελάσεις. Τώρα οι Δήμαρχοι θεωρώ ότι θα πρέπει να σκεφτούν καλά και για τις διάφορες διοργανώσεις που γίνονται και υπάρχει συνωστισμός. Όπως η παρέλαση λέμε ότι μπορεί να φέρει πρόβλημα, έτσι και μια πορεία ή μια επίσημη εκδήλωση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.»

 

Copyright 2021

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia