Κώστας Σκρέκας από την ΕΡΤ: «Η Ελλάδα μπορεί να μεγαλουργήσει με ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη»

Κώστας Σκρέκας από την ΕΡΤ: «Η Ελλάδα μπορεί να μεγαλουργήσει με ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη»

Την ισχυρή στήριξη των πολιτών στη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ζήτησε ο Κώστας Σκρέκας, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας, ήταν καλεσμένος στην προεκλογική εκπομπή της ΕΡΤ με τον Γιώργο Κουβαρά και εκπροσώπους άλλων κομμάτων.

Ο κ. Σκρέκας με σαφήνεια και δυναμισμό έθεσε το πραγματικό διακύβευμα των προσεχών εκλογών που είναι η σταθερότητα για τη χώρα με μία Κυβέρνηση η οποία αποδεδειγμένα κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της. Ο ίδιος, αναφέρθηκε στο πολιτικό πλεονέκτημα της Ν.Δ. που την έκανε να πάρει στις 21 Μαΐου μια συντριπτική νίκη: «Ο ελληνικός λαός έχει μνήμη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποίησε το 100% αυτών που υποσχέθηκε και ακόμα παραπάνω. Οι πολίτες τον εμπιστεύονται για να πάει μπροστά αυτή η χώρα. Και αυτό είναι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ. Η αναξιοπιστία του».

Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε, επίσης, στην πολιτική μείωσης των φόρων που υλοποίησε η Ν.Δ. αλλά και στην αλματώδη αναπτυξιακή πρόοδο της χώρας: «Μειώσαμε 50 φόρους ενώ η Ελλάδα είναι μέσα στις πέντε πρώτες χώρες σε ανάπτυξη στην Ευρώπη, με διπλάσιες ξένες επενδύσεις και αύξηση κατά 60% των εξαγωγών. Αυτό που κατάφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι να δουλέψει σωστά η οικονομία και να έρθουν έσοδα στο κράτος». 

Κλείνοντας ο κ. Σκρέκας ζήτησε τη στήριξη των πολιτών στις εκλογές της 25ης Ιουνίου για μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση με Ν.Δ.: «Αντιμετωπίσαμε αποτελεσματικά πολλαπλές κρίσεις, στηρίξαμε την κοινωνία και την οικονομία και η Ελλάδα βγαίνει πιο ισχυρή από όλο αυτό. Θα θέλαμε οι πολίτες να δώσουν την ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει τη χώρα μας πολύ μπροστά. Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να πρωτοπορήσει και να μεγαλουργήσει αρκεί να έχει μια σταθερή κυβέρνηση με έναν ηγέτη, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia