Κώστας Σκρέκας στο Mega: Καμία ανοχή στον πληθωρισμό της απληστίας

Κώστας Σκρέκας στο Mega: Καμία ανοχή στον πληθωρισμό της απληστίας.

Εντατικούς ελέγχους στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας και βαριά πρόστιμα στους παραβάτες εξήγγειλε ο Τρικαλινός Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στο MEGA, το πρωί της Παρασκευής.

«Θα ελεγχθούν όλοι. Το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Όποιος δεν τηρεί τον νόμο θα έχει βαριά πρόστιμα. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στον πληθωρισμό της απληστίας, στην αισχροκέρδεια και τις αναίτιες αυξήσεις τιμών», τόνισε ο κ. Σκρέκας.

Επίσης, ο Τρικαλινός Υπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε πως «πρώτιστη προτεραιότητά μας είναι η προστασία της ελληνικής οικογένειας απέναντι στον εισαγόμενο πληθωρισμό. Για αυτό δεν θα ανεχτούμε ανατιμήσεις οι οποίες δεν αιτιολογούνται από πραγματικά δεδομένα. Είμαστε υπέρ της ελεύθερης αγοράς, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε κάποιους πονηρούς οι οποίοι εκμεταλλεύονται αυτήν την κατάσταση και θα προσπαθήσουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος των καταναλωτών», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι ξεκάθαρη η βούλησή μας. Ήδη, κάθε μέρα ανακοινώνουμε πρόστιμα. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν βαριά πρόστιμα σε αυτούς που προχωρούν σε παραπλανητικές και εικονικές εκπτώσεις».

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia