Κ. Παπακώστα: Απαραίτητη η αυτοδυναμία για να εκτελέσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την λαϊκή εντολή.

Κ. Παπακώστα: Απαραίτητη η αυτοδυναμία για να εκτελέσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την λαϊκή εντολή.

Στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία που διοργάνωσε χθες το απόγευμα η ΔΕΕΠ Τρικάλων, παρουσία του επίσημου προσκεκλημένου της, π. Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, η Υποψηφία Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, απηύθυνε ξανά πρόσκληση προς τους Τρικαλινούς, αλλά και όλους τους Έλληνες, να προσέλθουν στις κάλπες της  25ης Ιουνίου για να στηρίξουν με αποφασιστικότητα την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο προεκλογικός αγώνας ξεκίνησε όπως ακριβώς και η κυβερνητική μας θητεία, μία τετραετία πριν. Αναλαμβάνοντας εκ προοιμίου μία εξαιρετικά απαιτητική αποστολή. Τέσσερα χρόνια πριν, αναλάβαμε τα ηνία μίας χώρας που χρειαζόταν δραστικές αλλαγές και τολμηρές πρωτοβουλίες. Ξεκινήσαμε, δίνοντας καθημερινά μάχες, προσπαθώντας να προλαβαίνουμε το χρόνο, που δεν ήταν πάντα σύμμαχος. Οι αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις,  δοκίμασαν τα αντανακλαστικά μας, αλλά και την ικανότητά μας να συντηρήσουμε και να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας. Καταφέραμε όμως τελικά να δώσουμε θετικό πρόσημο στα αποτελέσματα που παραδώσαμε.  Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε τις εξετάσεις της και πέρασε με άριστα. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε μέσα από το πραγματικά συγκλονιστικό εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου».

Η πρώην Βουλευτής, τόνισε τη σημασία της καθημερινής επικοινωνίας με τους πολίτες, κυρίως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και δη μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Με την προκήρυξη των εκλογών δύο μήνες πριν, η αποστολή μας πήρε μία νέα διάσταση. Όχι μόνο αυτή της διαφύλαξης των κεκτημένων μας, αλλά και της εξασφάλισης της συνέχισης του έργου μας. Ξεκινήσαμε έναν νέο διάλογο με τους πολίτες της χώρας μας. Αυτή τη φορά, σε νέα βάση. Έχοντας υπηρετήσει αδιαλείπτως ένα σχέδιο ανάκαμψης και αναδιάρθρωσης σε πολλαπλά επίπεδα. Έχοντας κρατήσει σταθερά το τιμόνι μίας χώρας που πάλεψε να σταθεί ξανά στα πόδια της και τα κατάφερε, με έναν ρυθμό εντυπωσιακό, παρά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε στη διαδρομή. Καταφέραμε, λοιπόν, να μιλήσουμε όχι απλά με αριθμούς και στοιχεία. Αλλά με έργα απτά».

Κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα έργα υποδομής, τις επενδύσεις, αλλά και τις τομές που έγιναν στη δημόσια διοίκηση και την ψηφιοποίηση του κράτους, η κ. Παπακώστα, επεσήμανε πως «η τετραετής κυβερνητική περίοδος που ολοκληρώθηκε, έθεσε, επιπρόσθετα, τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερα έργα, τα οποία θα υλοποιηθούν την επόμενη τετραετία με την ίδια αποφασιστικότητα και συνέπεια».

Τονίζοντας, πως η αρχηγία της παράταξης κατάφερε να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό, η Υποψήφια Βουλευτής, αναφέρθηκε στην «υποχρέωση όλων των στελεχών να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης του Προέδρου, αλλά και του ελληνικού λαού προς το πρόσωπό τους», και κλείνοντας, έστειλε το δικό της μήνυμα συσπείρωσης προς το τρικαλινό κοινό που παρευρέθηκε στον Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

«Παρά την επικράτηση της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, σε όλη την επικράτεια, θυσιάστηκε ακόμα ένας μήνας στο βωμό του εκλογικού μας συστήματος. Για να μην χαθεί άλλος χρόνος λοιπόν, είναι σημαντικό να μην τα παρατήσουμε. Να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Με την ίδια δυναμική, χωρίς καμία έπαρση ή αλαζονεία. Γιατί αυτή ήταν πρωτίστως η απαίτηση των Ελλήνων πολιτών. Να εκπροσωπείται και να διοικείται από μία κυβέρνηση η οποία θα εργάζεται σκληρά και δεν θα επαναπαύεται στις δόξες της. Η επιδίωξή μας είναι σαφώς η αυτοδυναμία. Για να μπορούμε να εκτελέσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την λαϊκή εντολή. Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν με την ίδια αποφασιστικότητα, για να επισφραγιστεί το αποτέλεσμα του Μαΐου. Και για να οδηγήσουμε την χώρα, σταθερά, τολμηρά, μπροστά, στον δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και της προκοπής».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia