Μήνυμα νίκης για τον Κώστα Μαράβα από τα Τρίκαλα.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι δημότες  του ορεινού όγκου του Δήμου Πύλης που διαμένουν στα Τρίκαλα στον Δήμαρχο Πύλης και εκ’ νέου Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, στο «ΠΑΛΙΟ –ΜΕΡΑΚΙ) στα Αμπελάκια Τρικάλων όπου κατέκλυσαν την αίθουσα του μαγαζιού.

Στην ομιλία του ο κ. Μαράβας αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στο έργο της Δημοτικής Αρχής, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη του Δήμου Πύλης με την  δημιουργία του Τεχνικού προγράμματος 14.000.000 ευρώ με την εκμετάλλευση όλων των μελετών  από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Τόνισε χαρακτηριστικά στους παρευρισκόμενους δημότες του Δήμου Πύλης να τον στηρίξουν για μία φορά ακόμα να εκλεγεί Δήμαρχος, για την συνέχιση του δημιουργικού του έργου της  Δ.Α. διότι επανέλαβε ότι αγαπά αυτόν τον Τόπο και τους κατοίκους όλων Χωριών, θέλοντας ακόμα περισσότερα πιέζοντας πάντα την Κεντρική Εξουσία.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του τον διέκοπταν συνεχώς  με παρατεταμένο χειροκρότημα στέλνοντας έτσι το μήνυμα της νίκης στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου, ούτως ώστε ο Συνδυασμός του «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» να εκλεγεί πρώτος από την πρώτη Κυριακή.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia