Μαρία Καναρά στο Gala: «Στόχος μας η δημιουργία ξενώνα καρκινοπαθών τελικού σταδίου (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Λαμπερή βραδιά αγάπης και προσφοράς…

Με επιτυχία και πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22  Iουνίου, στο Aeton Summer Events, το καλοκαιρινό Gala της Αντικαρκινικής Εταιρίας παράρτημα Τρικάλων.

Το παρών στη λαμπερή εκδήλωση έδωσε ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, στελέχη της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων, υποψήφιοι βουλευτές νομού Τρικάλων και εκπρόσωποι του ιατρικού και επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, που εξέφρασαν την έμπρακτη στήριξη του στο έργο της Αντικαρκινικής Εταιρίας παράρτημα Τρικάλων.

Η πρόεδρος Μαρία Καναρά, φανερά συγκινημένη, καλωσόρισε και ευχαρίστησε κάθε έναν από τους πολυάριθμους καλεσμένους, τονίζοντας τη σημασία που έχει η βοήθεια τους στην επίτευξη των στόχων του διοικητικού συμβουλίου.

Μιλώντας στην παρουσιάστρια της βραδιάς Μαριάννα Γεωργάκη, αναφέρθηκε στο έργο και τους στόχους της Αντικαρκινικής Εταιρίας παράρτημα Τρικάλων, με όνειρο και μεγάλο στόχο τη δημιουργία ξενώνα καρκινοπαθών τελικού σταδίου.

Το ξεχωριστό event πλαισιώθηκε από τη φλαουτίστα Ραφαηλία Κόντου, τους απίθανους χορευτές του XOT, και η υπέροχη μπάντα του Δημήτρη Γεωργαντά & Xάρη Αναγνώστου. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia