ΠαραπολιτικάΤρίκαλαΜελαγχολική σέλφι λόγω ερημιάς για Χαχάμη και Μπαγιώτη.

Πιστοί στο καθήκον της μεταφοράς του κοινού οι υπάλληλοι του ΟΣΕ Θωμάς Χαχάμης και Μιχάλης Μπαγιώτης, που αυτές τις μέρες βιώνουν έναν πρωτόγνωρο ψυχικό μαρασμό λόγω των άδειων βαγονιών και της μελαγχολικής ερημιάς που καταγράφουν στους σταθμούς. Σήμερα οι δύο αυτοδιοικητικοί συνάδελφοι ταξίδεψαν μαζί παίρνοντας τα αυτονόητα πλέον μέτρα προστασίας απέναντι στο κορονοϊό, ωστόσο η ανάρτηση του Θωμά Χαχάμη στο προσωπικό του προφίλ και οι σχετικές φωτογραφίες που ακολουθούν, αποτυπώνουν την ερημιά που απλώνεται σε...

Πιστοί στο καθήκον της μεταφοράς του κοινού οι υπάλληλοι του ΟΣΕ Θωμάς Χαχάμης και Μιχάλης Μπαγιώτης, που αυτές τις μέρες βιώνουν έναν πρωτόγνωρο ψυχικό μαρασμό λόγω των άδειων βαγονιών και της μελαγχολικής ερημιάς που καταγράφουν στους σταθμούς.

Σήμερα οι δύο αυτοδιοικητικοί συνάδελφοι ταξίδεψαν μαζί παίρνοντας τα αυτονόητα πλέον μέτρα προστασίας απέναντι στο κορονοϊό, ωστόσο η ανάρτηση του Θωμά Χαχάμη στο προσωπικό του προφίλ και οι σχετικές φωτογραφίες που ακολουθούν, αποτυπώνουν την ερημιά που απλώνεται σε όλη τη χώρα:

«Εδώ στον Αγώνα Με τον Δήμαρχο.. Σέ ερημικους Σταθμούς. Σε πιάνει Απελπισία.. Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτην η κατάσταση.. Είθε..Με Μιχάλης Μπαγιώτης»

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.