ΕπιχειρείνΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΜΕΤΕΩΡΩΝ 10: Νέα παραλαβή υλικών για προστασία από την πανδημία [εικόνες]

«Χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης καλύπτοντας διαρκώς τις ανάγκες σας» είναι το Μότο του Νίκου και της Νατάσας, που εδώ και λίγους μήνες βρίσκονται στο τιμόνι του νέου και καλοσχεδιασμένου ΜΕΤΕΩΡΩΝ 10. Ένα σύνθημα που βρίσκει απήχηση την κρίσιμη περίοδο, που η πανδημία του επικίνδυνου ιού έχει σπείρει τον πανικό στον κόσμο που προσπαθεί να προστατευθεί με επώνυμα προϊόντα. Πιστοί λοιπόν, στη βασική αρχή της άμεσης εξυπηρέτησης, με κύριο μέλημα τον ίδιο τον καταναλωτή, το Μετεώρων 10...

«Χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης καλύπτοντας διαρκώς τις ανάγκες σας» είναι το Μότο του Νίκου και της Νατάσας, που εδώ και λίγους μήνες βρίσκονται στο τιμόνι του νέου και καλοσχεδιασμένου ΜΕΤΕΩΡΩΝ 10.

Ένα σύνθημα που βρίσκει απήχηση την κρίσιμη περίοδο, που η πανδημία του επικίνδυνου ιού έχει σπείρει τον πανικό στον κόσμο που προσπαθεί να προστατευθεί με επώνυμα προϊόντα.

Πιστοί λοιπόν, στη βασική αρχή της άμεσης εξυπηρέτησης, με κύριο μέλημα τον ίδιο τον καταναλωτή, το Μετεώρων 10 διαθέτει στα πλούσια ράφια του νέες πάνινες, πολύχρωμες μάσκες και χειρουργικές, σειρά προϊόντων Dettol, υγρά αντισηπτικά και μαντηλάκια, καθώς και αλκοολούχες λοσιόν για καθημερινή χρήση!

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.