Με ενθουσιασμό και παλμό η ομιλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Το σύνθημα «να μη λείψει κανείς από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου» κυριάρχησε στην προεκλογική ομιλία της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων, στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον π. Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Το πρώην κυβερνητικό στέλεχος συνεχάρη τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Γιάννη Κουτσονάσιο, τα μέλη του κομματικού οργάνου και τους υποψήφιους βουλευτές για τον αγώνα που έδωσαν με αποτέλεσμα τα Τρίκαλα να πετύχουν ποσοστό 45%, το οποίο θεωρείται από τα υψηλότερα στη χώρα.

Ο πρώην ΥΕΘΑ αναφέρθηκε στο ρόλο των ενόπλων δυνάμεων και τον αποτρεπτικό τους χαρακτήρα ώστε να διασφαλιστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

Τον Νίκο Παναγιωτόπουλο καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων Γιάννης Κουτσονάσιος, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην κυβερνητικό στέλεχος για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη σημαντική επίσκεψη του στα Τρίκαλα λίγα μόλις 24ωρα πριν την καθοριστική εκλογική μάχη της προσεχούς Κυριακής.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Τομεάρχης Τρικάλων της ΝΔ Δημήτρης Δρακάκης και οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στα Τρίκαλα, Κώστας Σκρέκας, Θανάσης Λιούτας, Κατερίνα Παπακώστα, Μικέλης Χατζηγάκης, Ηλίας Βλαχογιάννης και Χαρά Ξάνθη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia