![](https://i0.wp.com/www.trikalafocus.gr/wp-content/uploads/2020/02/epimelitirio-599x275-1.jpg?w=1200&ssl=1)
Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων για την τοπική γαστρονομία στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου ΑΝΑΝΤΙ City Resort. Η εκδήλωση είχε θέμα: «Ο γαστρονομικός πλούτος ως πυλώνας τουριστικής ανάπτυξης».
![](https://i0.wp.com/www.trikalafocus.gr/wp-content/uploads/2020/02/img_20200209_201048.jpg?w=1200&ssl=1)
Σκοπός της εκδήλωσης η ανάδειξη και ενσωμάτωση στο τοπικό τουριστικό προϊόν της τοπικής γαστρονομίας με το δικό της brand name METEORISIMO, με ομιλητές την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία αγωνίζεται για την ανάδειξη της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, την πρόεδρο του παγκοσμίου οργανισμού γαστρονομικού τουρισμού Μαρία Αθανασοπούλου και τον πρόεδρο του τμήματος διαιτολογίας και διατροφολογίας πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιο Τζιαμούρτα.
![](https://i0.wp.com/www.trikalaidees.gr/wp-content/uploads/2020/02/85104324_619461768621767_6143685597186752512_n.jpg?w=1200)
![](https://i0.wp.com/www.trikalaidees.gr/wp-content/uploads/2020/02/85084798_212486046551385_6782304829889839104_n.jpg?w=1200)
![Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Kostas Agorastos, άτομα στέκονται και κουστούμι](https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/85204179_1756836121119833_2760659541686222848_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_eui2=AeERVWC_F9vaN3tCxQyMIFPDSko7cRw4qPLS_asto3mt8Dx6-YpFf0PLY3J9P1cwSgoAKAgWNtopfuKxOCyGxBVL-vthk22Eh-Aqg-88XfKBPA&_nc_ohc=5H3LMKdupVAAX9g9BE7&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=53c1fe211df3114e81ea5abd160d1765&oe=5EB4A761)