Με επιτυχία η ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων στο Μουσείο Τσιτσάνη

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση από τον Επίκουρο Καθηγητή Ενδοδοντίας του ΕΚΠΑ κ. Ελευθέριο-Τέρρυ Φαρμάκη είχανε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 28/05 όσοι οδοντίατροι δεν υπέκυψαν στα θέλγητρα του καλοκαιρινού καιρού και προτίμησαν, αντί εκδρομής, να επενδύσουν σε γνώση.

Ο κ. Φαρμάκης-που έλκει την καταγωγή του από τα μέρη μας-ανέπτυξε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα της οδοντιατρικής κλινικής πράξης και περιστρέφονται γύρω από το γνωστικό αντικείμενο της ενδοδοντίας-δηλαδή για τον απλό κόσμο το κομμάτι των απονευρώσεων.

Η ημερίδα που διοργανώθηκε από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Τρικάλων, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και με την ευγενική χορηγία του τοπικού καταστήματος οδοντιατρικών ειδών της κ. Στεφίκου Βασιλικής, έλαβε χώρα στο Κέντρο Έρευνας-Μουσείο Τσιτσάνη και ήταν η πρώτη της…μετά covid εποχής και τα δύο χρόνια υποχρεωτικής διακοπής των δια ζώσης σεμιναρίων αλλά και η πρώτη μιας σειράς προγραμματισμένων εκδηλώσεων τις οποίες έχει δρομολογήσει το ΔΣ του Συλλόγου, κάποιες εκ των οποίων θα έχουν και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα καθώς δεν θα αφορούν μόνο τους οδοντιάτρους.                                                                        

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia