Με επιτυχία το τουρνουά Τάβλι και δηλωτή στον Άγιο Ιωάννη Ροπωτού

             

Όπως αναμενότανε άλλωστε η διοργάνωση του Τουρνουά Τάβλι-δηλωτής που οργάνωσε το Δ.Σ. του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ροπωτού την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 11.00 στον Άγιο Ιωάννη Ροπωτού,  στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού οι συμμετέχοντες στο τουρνουά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Τα ζευγάρια των προκριματικών αγώνων του Τάβλι και της δηλωτής αγωνίστηκαν οι μεν στον αύλειο χώρο του Καταστήματος οι δε εντός  του χώρου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε κλίμα διασκέδασης χαράς δίνοντας συγχρόνως την ευκαιρία να ανταμώσουν συγγενείς φίλοι και ετεροδημότες Ροπωτιανοί, κάτω από την δροσιά του Πλάτανου, δίπλα στον παραδοσιακό  Νερόμυλο και την δριστέλα.

Βέβαια δε έλλειψαν  και τα πειράγματα μεταξύ των αγωνιζομένων στα παιχνίδια αλλά και των παρατηρητών, πάντα στα πλαίσια των κανόνων ευπρέπειας και ευγενούς άμιλλας.

Μετά από συναρπαστικούς αγώνες από τους συμμετέχοντες στο τελικό έφθασαν στην μεν δηλωτή ο Βησσαρίων Χαμπέρης με τον Θωμά Γκίκα με νικητή και κυπελλούχο τον Βησσαρίωνα Χαμπέρη.

Στο επόμενο παιχνίδι στο τάβλι στον τελικό αναμετρήθηκαν ο Κων/νος Τσιαμπαλής με τον Νικόλαο Γκίκα με νικητή τον Κων/νο Τσιαμπαλή να κατακτά το κύπελλο.

Οι απονομές γίνανε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κων/νο Βελώνη στον Βησσαρίωνα Χαμπέρη νικητή στην δηλωτή και από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Δημήτριο Γίδα στον Κων/νο Τσιαμπαλή νικητή στο τάβλι.

Η Διοίκηση του Πολιτιστικού  Συλλόγου Ροπωτού ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, καθώς και την Διεύθυνση του μαγαζιού τον κ. Μιχάλη Τσόλα για την άψογη εξυπηρέτηση που παρείχαν σε όλους.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Γίδας δίνει το κύπελλο
           Στον νικητή του Τάβλι Κων/νο Τσιαμπαλή.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κων/νος Βελώνης-παραδίδει το κύπελλο
     στο νικητή της Δηλωτής Βησσαρίωνα Χαμπέρη

 Το ραντεβού δόθηκε από την Διοίκηση  του Συλλόγου ξανά του χρόνου πάλι να ανταμώσουν όλοι οι Ροπωτιανοί και όχι μόνο, για την επανάληψη της εκδήλωσης..

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia