Με νέα υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, εξοπλίστηκε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων!

Με νέα υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, μέσω ηλεκτρονικών διαγωνισμών εξοπλίστηκε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, συγκεκριμένα:

Μηχάνημα YAG Laser αξίας 24.552 €, για την κάλυψη των αναγκών του Οφθαλμολογικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, πρόκειται για το πλέον σύγχρονο και προηγμένης τεχνολογίας θεραπευτικό σύστημα με το οποίο αντιμετωπίζονται αναίμακτα χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση ο δευτερογενής καταρράκτης, η θεραπεία οξέως γλαυκώματος καθώς και άλλες σοβαρές οφθαλμολογικές παθήσεις.

Υπερσύγχρονο μηχάνημα, πλήρες ενδοσκοπικό υψηλής τεχνολογίας (Full High Definition) αξίας 69.936 €, για την κάλυψη των αναγκών του γαστρεντερολογικού – ενδοσκοπικού τμήματος του Γ.Ν. Τρικάλων, για την διενέργεια ενδοσκοπήσεων ανώτερου και κατώτερου πεπτικού, καθώς και την διενέργεια μιας σειράς επεμβατικών πράξεων, όπως η αφαίρεση πολύποδων παχέος εντέρου κ.α.

Πρόκειται για το πλέον σύγχρονο και προηγμένης τεχνολογίας ενδοσκοπικό σύστημα.
Πραγματοποιηθήκανε ήδη επιτυχώς, οι πρώτες πολυποδεκτομές!

Υπερσύγχρονο Βρογχοσκόπιο με Πύργο αξίας 89.900 € υψηλής ευκρίνειας, για την κάλυψη των αναγκών του πνευμονολογικού τμήματος του Γ.Ν. Τρικάλων, που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών που πάσχουν από πνευμονολογικές παθήσεις.

Μηχάνημα Laser Λιθοτρίπτη αξίας 48.608 €, ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα, για την κάλυψη των αναγκών του ουρολογικού τμήματος του Γ.Ν. Τρικάλων το οποίο δίνει τη δυνατότητα αναίμακτης διουριθρικής αφαίρεσης λίθων από το ουροποιητικό σύστημα.

Ένα ακόμη βήμα αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο μας, επιτελείται με την παραλαβή των μηχανημάτων. Πρόκειται για τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που θα συμβάλλουν στην ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουν οι κλινικές/τμήματα του Γ.Ν. Τρικάλων, στους συμπολίτες μας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia